Întrebări frecvente

1. Livrare și costuri

Înțelegem importanța unei livrări rapide, mai ales în industria floristică. De aceea, pentru comenzile plasate până în ora 16, ne angajăm să livrăm produsele în 24-48 de ore, pentru comenzile plasate de luni până vineri. Comenzile plasate in weekend vor fi livrate începând cu ziua de marți. Costul de livrare este de 30 lei pentru comenzi până în 300 lei, iar pentru a răsplăti clienții noștri care comandă în volum, oferim transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.

2. Metode de plată

La NaturArt, dorim să oferim clienților noștri flexibilitate în ceea ce privește metodele de plată. Acceptăm plata ramburs la livrare, pentru cei care preferă să plătească în momentul în care primesc produsele. De asemenea, oferim opțiunea de plată cu OP/transfer bancar după emiterea facturii, precum și plata cu card online pentru o tranzacție rapidă și sigură.

3. Disponibilitatea produselor

Stocurile noastre se actualizează în mod automat pe site, asigurându-vă că informațiile prezentate sunt cât mai actuale. Cu toate acestea, în situații rare, pot exista erori. Dacă se întâmplă să comandați un produs care nu este în stoc, echipa noastră vă va contacta imediat pentru a vă oferi alternative sau pentru a vă informa despre timpul de așteptare.

4. Promoții și reduceri

Ne place să răsplătim clienții noștri fideli și să încurajăm noi clienți să descopere gama noastră variată de produse. Oferim promoții și reduceri periodic, iar cei abonați la newsletter vor fi primii care află despre aceste oferte speciale. Pe site, prețurile reduse sunt afișate clar, iar un carousel de produse vă va prezenta în mod constant produsele la reducere.

5. Ia legătura cu noi!

Echipa NaturArt este mereu la dispoziția dvs. pentru orice întrebări sau nelămuriri. Ne puteți contacta prin email la contact@naturart.ro, unde ne străduim să răspundem în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pentru solicitări urgente sau informații rapide, ne puteți suna la numerele de telefon: +40768798115 și +40768108833.

ÎNCHIDE
Cosul meu