Politică de retur

Politica de retur

Slaviani Impex SRL oferă clienților persoane fizice și juridice posibilitatea de a returna produsele conform politicii sale interne și a legislației actuale. Cheltuielile de retur sunt suportate de cumpărător, cu excepția situației în care returul este imputabil Slaviani Impex SRL.

Compania își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu îndeplinesc condițiile stabilite.

Condiții de Retur:

Se asigură returul produselor în termen de maxim 14 zile de la achiziție dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  • Se prezintă documentul fiscal original (factura sau bon fiscal) care atestă cumpărarea produselor, împreună cu toate documentele însoțitoare;
  • Produsele sunt în ambalajul original, nedeschis și neafectat, incluzând toate accesoriile și etichetele;
  • Produsele sunt în perfectă stare de funcționare și fără semne de uzură sau deteriorare;
  • Produsele sunt returnate în ambalajul original de vânzare;
  • În cazul pachetelor promoționale, acestea trebuie returnate complete, așa cum au fost achiziționate.

Restituirea Sumelor din Serviciul de Retur:

  • În numerar pentru sumele achitate ramburs. În acest caz, este necesară eliberarea unei chitanțe de către cumpărător pentru restituirea sumei în numerar (conform OMFP nr. 2634/2015), în caz contrar suma va fi restituită prin bancă;
  • Prin transfer bancar pentru plățile efectuate prin bancă sau card bancar.

Informații despre Exercitarea Dreptului de Retragere Conform O.U.G. nr. 34/2014

Perioada legală de retragere este de 14 zile, în conformitate cu Politica de Retur pentru produsele achiziționate.

Dreptul de Retragere conform O.U.G. 34/2014

Ai dreptul să renunți la contract, fără a justifica motivele, în 14 zile calendaristice de la:

  • Intrarea în posesia fizică a produselor de către tine sau o terță parte, altă decât transportatorul, desemnată de tine, pentru contractele de vânzare;
  • Primirea ultimului produs, în cazul unui contract pentru mai multe bunuri comandate odată și livrate separat.

Pentru a exercita dreptul de retragere, trebuie să notifici Slaviani Impex SRL despre decizia ta, trimițând o declarație neechivocă (de exemplu, prin scrisoare sau e-mail), prin care îți exprimi decizia de a te retrage din contract.

În orice caz, la comunicarea deciziei tale de retragere, Slaviani Impex SRL îți va confirma primirea acesteia prin e-mail.

Slaviani Impex SRL procesează datele personale ale reprezentanților legali și persoanelor de contact, conform legislației în vigoare, pentru executarea contractului (care include si returul bunurilor) și conformarea cu normele legale.

În cazul unui retur conform, angajații Slaviani Impex SRL vor întocmi documentația financiar-contabilă necesară. Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, semnătura, număr de telefon, adresa de e-mail, după caz. Slaviani Impex SRL va folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, contactarea în vederea soluţionării returului, conform dispozițiilor legale în vigoare.

Pentru informații suplimentare despre prelucrarea datelor personale, consultați pagina “Politica de Confidențialitate”.

ÎNCHIDE
Cosul meu