Adezivi si Accesorii Fixare

În lumea vibrantă a aranjamentelor florale, fiecare detaliu contează. Categoria noastră Adezivi si Accesorii Fixare este dedicată instrumentelor esențiale care asigură nu doar estetica, dar și durabilitatea și integritatea creațiilor florale. Fiecare subcategorie este special concepută pentru a răspunde nevoilor specifice ale florarilor, asigurându-le acestora posibilitatea de a-și exprima creativitatea fără limite.

Cocarde: Alegeți din selecția noastră de cocarde colorate pentru a adăuga un accent elegant buchetelor, corsajelor sau decorațiunilor pentru evenimente. Aceste elemente decorative sunt perfecte pentru a conferi un aspect sofisticat și un finisaj impecabil creațiilor florale.
Ace, Corsaje, Accesorii Fixare: Aceste unelte sunt indispensabile în atelierul oricărui florar. De la ace rezistente pentru fixarea florilor în poziții specifice, până la corsaje și accesorii de fixare, aceste produse asigură stabilitatea și integritatea aranjamentelor pe durata întregului eveniment.
Eprubete – Fiole: Ideale pentru menținerea florilor proaspete, eprubetele și fiolele noastre sunt soluții ingenioase pentru hidratarea continuă a aranjamentelor delicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a florilor.
Adezivi și Batoane Silicon: Oferind o aderență puternică și de durată, adezivii și batoanele de silicon din oferta noastră sunt esențiali pentru lipirea petalelor, frunzelor sau a altor elemente decorative, fiind ușor de aplicat și extrem de eficienți.
Bandă Adezivă: Un element fundamental în orice atelier floral, banda adezivă este crucială pentru structurarea și susținerea aranjamentelor. Oferim o varietate de benzi adezive, disponibile în diferite lățimi și culori, pentru a se potrivi oricărui stil de design floral.
Bandă de Lucru: Această subcategorie include benzi de lucru de calitate superioară, perfecte pentru finisarea și asigurarea aranjamentelor florale. Flexibile și rezistente, aceste benzi sunt un aliat de nădejde în crearea de buchete și decorațiuni florale deosebite.
Descoperiți gama noastră variată de Adezivi si Accesorii Fixare, fiecare produs fiind atent selecționat pentru a oferi calitate și eficiență maximă în lucrul cu florile. Aceste instrumente sunt indispensabile pentru a atinge noi niveluri de profesionalism și creativitate în arta floristică.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez 1 - 24 din 78 de rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu