Spray flori

La NaturArt, ne dedicăm să oferim floristilor profesioniști cele mai eficiente și inovatoare soluții pentru înfrumusețarea florilor. În categoria noastră “Spray-uri întreținere și înfrumusețare”, veți descoperi o selecție riguros aleasă de produse, predominant marca OASIS, care sunt esențiale pentru adăugarea acelui finisaj perfect și strălucire durabilă aranjamentelor dumneavoastră florale.

Unul dintre produsele noastre cheie este “Finishing Touch”, un spray special conceput pentru a oferi florilor dumneavoastră un aspect vibrant și o durată de viață prelungită, datorită proprietăților hidratante ale acestuia. Acesta este ideal pentru a asigura că fiecare buchet și aranjament floral pe care îl creați va impresiona prin frumusețea și prospețimea sa.

Pentru florile uscate, oferim spray-uri special formulate care ajută la menținerea și accentuarea frumuseții naturale a acestora. Aceste spray-uri sunt perfecte pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor dumneavoastră, păstrând în același timp aspectul natural și delicat al florilor.

De asemenea, categoria include o gamă variată de spray-uri color pe bază de apă sau solvent, pentru vopsirea florilor și aranjamentelor florale. Acestea sunt ideale pentru a adăuga un strop de culoare și originalitate creațiilor dumneavoastră, permițându-vă să experimentați și să personalizați fiecare aranjament în funcție de preferințele clienților sau tematica evenimentului.

La NaturArt, ne mândrim cu faptul că putem oferi floristilor produse de înaltă calitate, marca OASIS, care să le permită să creeze aranjamente florale deosebite, cu un aspect finisat și profesional. Explorați gama noastră de spray-uri pentru flori și descoperiți soluțiile ideale pentru a adăuga acel finisaj perfect și strălucire durabilă fiecărui aranjament floral pe care îl creați.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez 1 - 24 din 107 rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu