Cocarde

În arta floristică, fiecare detaliu contează. Categoria noastră “Cocarde și Brățări” este special concepută pentru floristii creativi care doresc să aducă un plus de eleganță și originalitate aranjamentelor pentru evenimente. Aici, veți găsi o varietate de accesorii care vor transforma orice buchet sau decor într-o operă de artă.

Cocardele din flori uscate sunt o alegere perfectă pentru evenimente cu un aer boem sau rustic. Acestea adaugă o notă de naturalețe și delicatețe, fiind ideale pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare cocardă este o mică capodoperă, reflectând frumusețea și simplitatea naturii.

Pentru evenimentele mai formale, cum ar fi nunțile, brățările cocarde sunt un accesoriu de nelipsit. Ele adaugă un strop de rafinament și sunt perfecte pentru a completa ținutele miresei și ale domnișoarelor de onoare. Oferim o gamă variată de brățări cocarde pentru nunți, fiecare cu un design unic și elegant.

De asemenea, categoria include cocarde și corsaje versatile, potrivite pentru orice tip de eveniment. Aceste accesorii florale sunt realizate cu grijă și atenție la detalii, asigurându-vă că fiecare creație va fi memorabilă și apreciată.

Pentru o fixare sigură și discretă a cocardelor și corsajelor, recomandăm Gala Clip. Aceste clipuri sunt special concepute pentru a asigura o fixare fermă, fără a afecta ținutele sau florile, fiind un accesoriu indispensabil pentru orice florist.

Descoperiți gama noastră “Cocarde și Brățări” și lăsați-vă inspirați să creați aranjamente florale care vor impresiona și vor aduce un plus de frumusețe oricărui eveniment.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez toate cele 2 rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu