Hrană și Întreținere Flori

La NaturArt, înțelegem importanța menținerii frumuseții și prospețimii florilor, motiv pentru care vă oferim o gamă completă de produse pentru hrana pentru flori taiate si întreținere. Această categorie, dominată de produse de înaltă calitate marca Floralife, este dedicată floristilor profesioniști care caută cele mai bune soluții pentru a-și păstra aranjamentele florale vibrante și proaspete pentru o perioadă îndelungată.

Subcategoria noastră de “Hrana pentru flori – FloraLife® OASIS®” include o selecție de produse nutritive special formulate pentru a prelungi viața florilor tăiate. Aceste soluții sunt esențiale pentru orice florist care dorește să ofere clienților săi buchete și aranjamente de o calitate superioară, menținând florile hidratate și sănătoase de la momentul tăierii și până la livrare și după aceea. Alege hrana pentru flori taiate de cea mai buna calitate, marca Floralife.

În plus, gama noastră include și “Spray pentru întreținerea florilor”, un produs indispensabil pentru orice atelier floral. Acest spray ajută la menținerea unui aspect proaspăt și natural al florilor, fiind ideal pentru utilizare atât înainte de evenimente, cât și pentru întreținerea regulată a aranjamentelor florale.

Nu în ultimul rând, “Spray-ul de înfrumusețare pentru flori” adaugă un plus de strălucire și vitalitate florilor din aranjamentele dumneavoastră. Acest produs este perfect pentru a da un finisaj deosebit buchetelor și creațiilor florale, asigurându-vă că fiecare detaliu strălucește la evenimentele speciale.

La NaturArt, ne dedicăm să oferim floristilor produse de cea mai bună calitate pentru hrana și întreținerea florilor. Fie că pregătiți un buchet pentru un eveniment important sau doriți să vă asigurați că florile din magazinul dumneavoastră rămân proaspete și atrăgătoare, produsele noastre marca Floralife sunt alegerea ideală pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez 1 - 24 din 125 de rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu