Satin

NaturArt vă aduce o colecție bogată de panglici textile din satin, perfecte pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament oricărui aranjament floral. Fiecare panglică satin și banda de satin rola din gama noastră este meticulos selecționată pentru a asigura calitatea și frumusețea, oferind florarilor posibilitatea de a crea aranjamente florale unice și memorabile.

Panglica satin de 5 cm și panglica satin de 10 cm sunt disponibile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și forme ale aranjamentelor dumneavoastră. Cu o varietate de lățimi, aceste panglici satin oferă flexibilitate maximă și se adaptează ușor la orice stil.

Panglica dublu satinată adaugă un plus de rafinament, având o textură luxoasă și o strălucire delicată, ideală pentru evenimente speciale. Panglica roșie satin este perfectă pentru a adăuga un accent vibrant și pasional buchetelor, în timp ce banda tricolor la metru vă oferă posibilitatea de a adăuga culori naționale sau tematice proiectelor dumneavoastră.

Oferim panglica satin la rolă, permițându-vă să alegeți exact cantitatea necesară pentru proiectele dumneavoastră, fie că este vorba de un eveniment mare sau de un proiect mai mic. Aceasta flexibilitate este esențială pentru florarii care lucrează la diverse evenimente și proiecte.

Panglica satin lată este ideală pentru a crea accente dramatice și elegante în aranjamentele florale, fiind ușor de manevrat și de adaptat la diferite stiluri. Calitatea superioară a materialului asigură o prezentare impresionantă și durabilă a florilor.

La NaturArt, ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Panglicile noastre de satin sunt perfecte pentru florarii care doresc să adauge un plus de stil și originalitate creațiilor lor. Descoperiți gama noastră și alegeți dintr-o varietate de culori și texturi pentru a transforma fiecare buchet și aranjament floral într-o operă de artă impresionantă și memorabilă.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez 1 - 24 din 344 de rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu