ISTORICUL NOSTRU

Initiativa Natur Art din anul 2007 a adus un suflu nou pe piata de specialitate, avand depozitul en-gross tip cash&carry pus la dispozitia designerilor florali, organizatorilor de evenimente, florariilor, decoratorilor de interior si exterior, cat si specialistilor peisagisti.
Produsele comercializate sunt exigent selectate de la producatori interni si externi de prim rang al calitatii, oferindu-va produse de burete floral, benzi si panglici, lumanari, vaze si suporti , ambalaje flori si plante, accesorii si decoratiuni, avand o diversitate de peste 3000 de articole aflate in stoc.  Periodic se realizeaza in parteneriat cu acestia show-uri tematice de design floral.
Utilizand produse de calitate superioara veti elimina riscurile iar aprecierile si beneficiile pozitive vor fi permanente in activitatea D-voastra. Mult succes in tot ceea ce faceti!

Suntem o echipa dedicata, dinamica, avand ample cunostinte si experienta de peste 11 ani in domeniul floristici. Natur Art fiind partener din anul 2007 al Smithers Oasis® Germany, asigura distributia si livrarea produselor Oasis® si a unei game de floristica foarte larga, prin parteneri revanzatori si magazinul nostru online.

Să aducem plus valoare muncii clienților noștrii și a avea permanent o relație câștig-câștig!

DEZVOLTAREA INDUSTRIEI FLORALE;
INFORMAREA, EDUCAREA FLORIȘTILOR ȘI A CELOR DIN BRANȘĂ;
SATISFACȚIA MUNCII PARTENERILOR NOȘTRI.

Partenerii nostrii sunt designerii florali, florariile, agentiile de evenimente, restaurante, hoteluri si sali de evenimente, magazine de cadouri si hobby, cat si alte companii care sunt pasionate de creatie si design in domeniul floristicii.