Panglici rafie si polipropilena

NaturArt vă aduce o gamă variată de panglici din rafie și polipropilenă, special concepute pentru florarii care caută să adauge un plus de naturalețe și stil aranjamentelor lor florale. Colectia noastră include diverse categorii precum Rafie și Funde rapide, Polipropilena și Rabbant, Aspidistra, Tricolor, și Benzi Funerare, toate selectate pentru a oferi calitate și diversitate.

Panglica din rafie este o alegere populară printre florari datorită aspectului său rustic și natural. Aceasta este perfectă pentru a crea un fundal organic sau pentru a adăuga accente interesante în cadrul aranjamentelor. Ușor de manevrat și versatilă, rafia adaugă textură și un element de autenticitate fiecărui buchet.

Polipropilena și Rabbant oferă o alternativă modernă și durabilă, fiind ideale pentru aranjamentele care necesită o rezistență mai mare și un aspect mai contemporan. Aceste materiale sunt perfecte pentru a lega buchetele și pentru a adăuga accente decorative care să reziste în timp.

Gama noastră include și panglici specifice pentru aranjamente funerare, oferind o varietate de opțiuni pentru a onora și a exprima respectul în aceste momente importante. Panglicile tricolore sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru evenimentele naționale sau tematice, adăugând un plus de culoare și patriotism.

La NaturArt, ne dedicăm să oferim florarilor produse de înaltă calitate, care să îmbunătățească și să evidențieze frumusețea aranjamentelor florale. Fie că este vorba de o simplă legare a unui buchet sau de adăugarea unui element decorativ distinct, panglicile noastre din rafie și polipropilenă sunt perfecte pentru a adăuga un plus de stil și originalitate creațiilor dumneavoastră. Descoperiți colecția noastră și alegeți dintr-o varietate de culori, texturi și lățimi pentru a transforma fiecare aranjament floral într-o operă de artă impresionantă și memorabilă.

Afla mai multe
Mai putin

Filtre

Afișez 1 - 24 din 108 rezultate

ÎNCHIDE
Cosul meu